H apri un negozio Prink

Urmareste prezentarea francizei Prink

Prink este magazinul specializat in cartuse, toner si hartie pentru imprimante care s-a impus pe piata francizei europene ca fiind marca cea mai dinamica din ultimii ani. Datorita formulei noastre inovatoare, in primii 4 ani de activitate am deschis magazine in unele dintre cele mai importante orase europene. Succesul obtinut de punctele de vanzare i-a determinant pe cei care deja detineau un magazin sa deschida altele.

 

Produse
Vindem tot ceea ce o imprimanta, un fax, un fotocopiator sau un plotter pot consuma. Numai si exclusiv produse de consum: cartuse inkjet, toner, cerneluri, seturi de reancarcare si 100 de tipuri diferite de hartie. Toate produsele sunt disponibile atat in versiunea originala cat si in aceea cu marca Prink datorita careia clientii nostrii pot economisi pana la 80%!

Piata
Consumurile de material pentru imprimante, fax si fotocopiatoare cresc intr-un ritm vertiginos si studiile de piata indica o crestere in continuare in urmatorii 15 ani! Cresterea documentelor imprimate se datoreaza fenomenelor ca fotografia digitala, transferul pe web al datelor si informatiilor sau existenta imprimantelor cu care e posibila realizarea a ceea ce inainte doar o tipografie era capabila sa faca: carti de vizita, fluturasi, brosuri si tot ceea ce ne sugereaza fantezia. Aceasta piata este una dintre cele mai bogate si Prink ii este protagonista in toate orasele din Europa.

Specializare
Conceptul de specializare este noua frontiera a comertului modern. Cumpararea produselor pe care le gasesti in magazinele noastre intr-un centru comercial este adesea o problema. Nici un interlocutor capabil sa te asiste, proasta expunere a produselor, posibilitate redusa de alegere si timpi de asteptare indelungati inainte de a te intoarce sa imprimi. La Prink ai mereu un "specialist" la dispozitia ta pentru a te sfatui si asista si dupa vanzare. Pentru noi este usor, vindem doar aceste produse insa le vindem mai bine decat altii!

Simplitate
Deschiderea unui punct de vanzare Prink este foarte simplu deoarece o echipa de profesionisti se ocupa de tot ceea ce este necesar, de la cautarea punctului de vanzare cel mai adecvat, la proiectarea si instalarea mobilierului, la definirea tuturor detaliilor pentru a livra afiliatilor nostrii un produs "la cheie".

Formare
Prink nu vinde doar cartuse si hartie ci si experienta, calitate si incredere pentru a putea fi intotdeauna la dispozitia clientului. Afiliatii nostrii, prin intermediul unui ciclu complet de cursuri de formare, sunt capabili sa gestioneze punctul lor de vanzare Prink cu mare siguranta. Ulterior fazei introductive, cursuri periodice de actualizare permit mentinerea unui nivel ridicat de cunoastere a noilor produse. Aceste interventii continua pe toata durata raportului pentru a completa ceea ce noi definim "formare permanenta": singura capabila sa garanteze renumele specialistilor.

Asistenta
Prink prevede o asistenta totala a punctului de vanzare, sprijinind proprii afiliati in toate fazele de viata ale magazinului. Odata deschis punctul tau de vanzare Prink vei avea la dispozitie o echipa de profesionisti care se implica zi de zi in imbunatatirea randamentului magazinului tau. Marketing pentru campaniile publicitare locale, telemarketing pentru achizitionarea clientelei profesionale, suportul comercial pentru monitorizarea si combaterea concurentei sunt toate aspecte pe care Prink le urmareste in detaliu. Responsabilii fiecarui departament te asista zilnic pentru a asigura magazinului tau succesul pe care il merita.

Costa putin si renteaza mult
Daca confrunti costul magazinului Prink cu acela al altor francize realizezi cat de competitiva este oferta noastra. Obiectivul nostru este comercializarea produselor noastre, nu castigul din costul magazinului! In plus, rentabilitatea punctului de vanzare este una dintre cele mai ridicate de pe piata, in medie de 40-45%!

 

Per mai multe informatii completeaza formularul de contact si vei fi contactat in cel mai scurt timp cu putinta.