cartucce inkjet Prink per stampanti inkjet H

Atat persoanele fizice cat si cele juridice au încă mare nevoie de cartușe de toner pentru a imprima: unul din doi oameni dețin o imprimantă și, în medie, de 4 ori pe an ajung sa caute cartușe.
Piața de consum, de mai mulți ani, are o tendință stabilă, cu volume și venituri din vânzări foarte semnificative. În ciuda procesului de digitalizare masivă, oamenii și companiile au nevoie întotdeauna de a imprima documente la domiciliu sau la birou. În acest scenariu, este interesant de observat că Prink se dezvolta tot mai mult si are o rată de creștere mai mare decât piața, deoarece ofera personal calificat si produce de cea mai buna calitate avand o foarte buna cota de piață în comparație cu concurența mai puțin organizata.
Piata consumabilelor, poate parea simplă la prima vedere dar, este mult mai complexă și numai o companie mare ca Prink, detine informatiile cu privire la toate dispozitivele de imprimare si este în măsură să ofere consumabile în magazin pentru toate mărcile de imprimante.
In plus, numai prin testarea și re-testarea tonerelor și cartușelor înainte ca acestea să fie introduse pe piață, oferă clientului final un produs de calitate constantă, primul pas pentru o politică sănătoasă de fidelizare.

Pentru mai multe informatii nu ezita sa ne trimiti un e-mail la info@prink.ro