1920x373 HEADER PRINKARD

Prinkard este clubul de fidelitate ce iti premiaza achizitiile si iti permite sa ai acces la beneficii exclusive.
Colectioneaza puncte la fiecare achizitie, si alege cadou potrivit pentru tine dintr-o gama bogata de cadouri.
A deveni posesorul unui Prinkard e foarte simplu si gratuit: este suficient sa solicitati formularul de aderare de la punctul dumneavoastra de vanzare Prink si sa il completati cu datele personale indispensabile pentru activarea cardului. Veti primi imediat cardul dumneavoastra Prinkard, personal, utilizabil si de catre un membru al familiei, si posesorii de cod fiscal TVA.

Colectioneaza puncte la fiecare achizitie:

  • 1 PUNCT pentru fiecare 8 RON cheltuiti la achizitionarea urmatoarelor produse: produse originale (consumabile de aceeasi marca de imprimanta pe care o utilizati in birou).
  • 1 PUNCT pentru fiecare 4 RON cheltuiti la achizitionarea urmatoarelor produse: toner Prink compatibil, toner regenerate Prink, cartuse cu jet de cerneala regenerate Prink, cartuse cu jet de cerneala compatibile Prink, hartie marca Prink, TTR (panglici de transfer termic pentru fax).
  • 2 PUNCTE pentru fiecare 4 RON cheltuiti la achizitionarea urmatoarelor produse: Kit de reincarcare Prink si filtre pentru imprimante laser.

Poti verifca in permanenta numarul punctelor acumulate direct in magazinul Prink sau pe bonul fiscal.

Alege premiul potrivit pentru tine dintr-o gama variata: hi-tech, calatorii si sport, casa si bucatarie si multe altele. Poti solicita premiul tau in oricare magazin Prink.

Contulta regulamentul complet pentru toate detaliile Prinkard Club.